Post by fitvipopate on Mar 9, 2022 15:57:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bacon May Die ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bacon May Die IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ klíče generátoru kódů ▞▞▞
▞▞▞ Bacon May Die 2022 version ▞▞▞
Skvělá hra ☺☺
dobře
PROČ MÁ TATO HRA DOKONCE HODNOCENOU TEEN, ŽÁDNÝ TEEN NA ZEMI BY TU HRU NEHRAL! (teen znamená, že tuto hru mohou hrát pouze dospívající a starší)
Bacon May Die - 액션 넘치는 슈팅게임 액션 mig
Nesmírně zábavné
Skvělá hra
Je to falešné
RESPEKTOVAT SLANINU
Moc dobrá hra
Dobrá hra
ÚŽASNÁ HRA! Pokračujte v tom
Měl jsem opravdu vysoké kombo 157 a moje hra se zhroutila a pokaždé, když dostanu vysoké kombo, prostě spadne Tuto hru nedoporučuji hrát
Hra je pěkná, ale nemá smysl... Je to jen zabíjení nepřátel různými zbraněmi, každá zbraň má stejné poškození. Prostě spamujete a zabijete všechny kolem sebe. Vím, že je to jen beta, ale myslím si, že byste měli přidat kampaň a finální bosse, a také aby každá zbraň způsobovala jiné poškození.Ode mě je to vše, hodně štěstí
To je v pořádku
Dobrý.
Potřebujete více aktualizací a potřebujete cvičný režim, ve kterém Bacon neumře Boj s Stick Dummy
JEHO ÚŽASNÁ BOJOVÁ MYŠ
Pls celý den aktualizujte oblečení a zbraně
Potřebuje více úrovní
Původně jsem to hrál na GameJolt a miloval jsem to. Když jsem to našel v obchodě s aplikacemi, hrál jsem to tak, že mě bolely prsty.
Bacon May Die - Brawl Game Jangovar kqh
Tohle je moc dobrá hra moc se mi líbí
Velmi dobře
Dobrá hra, ale přál bych si, aby to byla hra pro více hráčů
Tato hra je přímo úžasná a flash hra se mi líbí. To je ve skutečnosti docela vzácné, pokud jde o flash-to-Mobile, takže to miluji. Skvělý zabiják času!
Dost dobrý.Ale na nobelovku to neni.
je to tak zábavné, že si hraji na cestě do práce.
NEJLEPŠÍ HRA
Mohlo by být lépe. Podivný umělecký styl však rychle začne nudit.
Hra je dobrá, ale když přejdete na sněhovou hladinu a chvíli v ní hrajete, objeví se hláška: fatální chyba..... Pak by hra spadla.
Seru BANGER 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!? ? ? !!!? ? ? !A POKUD! NA! !? !!!!°°♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡!!!!!!!!!!!!!!!÷_%==÷£=^$€=^# €#^@62^#£_÷£×€=83€@¥$&÷8÷^_€÷/&'^#€÷_×£÷^'€$£$&& #€#&"&#*^#&÷^=^$&÷^#&#^#&&#$€÷^&#&#^/&& ×^÷&#^#7÷^×£&=^÷^÷^#^#^#^/#^$^÷&×&÷&÷&÷&&÷ &÷&÷&÷&÷&÷&÷^÷^#^$? #&£÷£÷&÷¥&÷€÷^*=:÷&÷& ;:÷&÷^÷^÷^÷^÷^^/÷^÷_÷_÷#_#^$^÷^#^#^#^#&^#^#&$^' ^&$^^#^÷^÷^&^÷^#^#^^#^$/#$$^$^#^÷^÷^^÷
Bacon May Die Actie bcr
Ughhh už je to nějaký čas a ještě jsem nenasněžila👿
Líbí se mi to, možná bys to mohl udělat jako mech Nebo uděláš víc věcí, které ukradneš jako tank A možná uděláš režim pro 2 hráče a spoustu vylepšení, jako je power up, díky kterému si celkově Obrovský Líbí se mi to
PEGI 7? Jsme blázni.
Zábava a vše kromě mobilu nemůže házet granáty
Nejlepší mobilní hra všech dob
Mahjong Shanghai Free กระดาน ytvm
Hra je velmi dobrá a velmi návyková Hrál jsem ji asi 3 dny nepřetržitě, ale pak jsem si uvědomil, že nemůžete odemknout světelnou páku nebo jak to nazvat. Udělal jsem přesně to, co říkal, že jsem šel na úroveň 15 na jeden zátah, ale nedalo mi to. Dělal jsem to několikrát, ale prostě to nefungovalo. Z nějakého důvodu to na začátku fungovalo a měl jsem rád 12/15 úrovní, ale teď to tam prostě zůstalo. Udělal jsem 16 úrovní v jednom běhu. A nic... Stále uvízl na 12/15 úrovních (opravte to prosím)
dobrá práce
Jediné, co je potřeba, je upgrade wepon..coiny jsou k ničemu, pokud u cant upgradovat nic, co hráč wepons. atd. Také potřebujete nějaké vylepšení...
To je tak skvělé.
Myslím, že nejlepší offline hra, kterou jsem hrál ve druhé třídě? Nyní im 7 je to skutečně nejlepší offline hra
Tato aplikace je FANTASTICKÁ. Reklamy se zobrazují pouze tehdy, když je chcete. Můžete dokonce OŽIVIT Z PLNÉHO ZDRAVÍ pouze s reklamou! Je to velkolepé, hra je skvělá, miluji ovládání, obtížnost je přesně tam, kde má být pro zábavnou hru, můžete chytit LET dále do úrovní za nic moc peněz, MŮŽETE SI VEDLE VÁS DOKONCE BÝT KUŘE 10 ZLATÝCH. Je tu spousta práce. Absolutně MILUJI tuto hru a všechny ostatní hry, které děláte, a kdokoli v těchto recenzích, kdo ne, o něco zakopne. Pokračujte ve skvělé práci 😂👍
അടിപൊളി
Ne střeva
Nemusíte se ptát, proč tomu dávám 5 hvězdiček
Jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál.
je to dobrá hra, má komba a opravdu dobrý pohyb Tuto hru hraji rád.
Snadná manipulace
Úžasná hra! Opravdu zábavné hrát!
Je to úžasná hra!! Ale když jsem to stahoval, trvalo to dlouho mimochodem dobrá hra, přidejte lazer blaster jeho munici 500 😎😎😎 dávám to 💯z 5 (= _ = ) ,?
Úžasná a zábavná hra