(Android/iOS) Tower Defense - strategy games coduri de înșelăciune multe primogems
Mar 9, 2022 15:51:53 GMT
Post by fitvipopate on Mar 9, 2022 15:51:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Defense - strategy games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Defense - strategy games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri de înșelăciune multe primogems ▞▞▞
▞▞▞ Tower Defense - strategy games 2022 version ▞▞▞
Foarte interesant
Tower Defense - strategy games Strategi kbtq
YT
Joc super
Joc distractiv
Joc bun, distractiv de jucat
Frumos joc!!!!
Ok grafică, upgrade-urile sunt puțin costisitoare și trebuie să măcinați câteva niveluri pentru a obține stelele necesare, sau PTP. A jucat mai multe niveluri și și-a pierdut interesul. Foarte asemănător cu jocurile Iron Hide, Rush, dar ar putea folosi unele îmbunătățiri cu turnuri suplimentare.
Până acum, bine
Bun joc
Nebun
Joc frumos, dar se blochează la etapa 21 după valul 4/16. Pur și simplu se oprește și nu se întâmplă nimic. Dușmanii nu mai sosesc. Nu este înghețat, pot să vând/îmbunătățim turnuri, dar inamicii nu avansează.
Foarte rău după 2 nivel, se blochează la același nivel
Sunt sigur că și tu o să-ți placă acest joc așa cum mi-a plăcut mie!
Iubește strategia jocului și provocările... Ceea ce ar fi o idee bună este dacă ți-ai putea personaliza turnurile cum ar fi culoarea și formele și alte lucruri..
Abia începe
Minunat joc
Un joc grozav de jucat băieți pentru că am o singură mână cu care să joc...🙋♂️
Eh.... E ok la fel ca și alții cu cele mai mici diferențe. Nu e rău în niciun caz.
Tower Defense - strategy games Stratēģiskās spēles xfg
Nu știu de ce îmi tot cere să evaluez acest joc când am făcut-o deja
frumos joc
Distracție îmi place
Distracție fantastică.
Dă o șansă acestui joc. S-ar putea să fii surprins.
Super
Frumos joc
Joc bun Tower Defense. Alegere ușoară a armei!
Grozav până acum
Shape Puzzle - Learning words Oktatójátékok tznu
Bună pierdere de viață
E bine. Are nevoie de o a 50-a hartă care este nesfârșită. A 50-a hartă ar trebui să fie accesată numai după ce ați învins cele 49 de hărți cel puțin o dată. Turnul Lightning / Thunder are nevoie de o actualizare în lanț ca ultimă actualizare.
Usor de jucat. Pot obține majoritatea articolelor doar urmărind reclamele
Tower Defense - strategy games உத்தி afbx
Bun merge
Jocul se rupe. Du-te la upgrade Archer Tower n încuie
Grafică frumoasă
NICCCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!! ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡!!!!!!!!! ¡¡¡¡¡!
Nu e rau pana acum...
RIDIC pentru că vi se oferă doar 2 opțiuni de turn, dar de cele mai multe ori turnul nu poate acoperi nici măcar drumul mic pe care l-au parcurs inamicii. Deci, ce este propus pentru turnuri? Nu este prost și ridicol? De fapt, este doar o înșelătorie sau un joc prost făcut. Turnurile aleg n împușcă, dar îi trece pe cei care urmează să fie uciși. DA, de fiecare data!! Nu cel mai apropiat sau cel mai îndepărtat, dar asta va economisi puncte. Hai, pentru ce iau oamenii??
Excelent
Am dat 2 stele pentru că îmi place jocul, dar mare, dar nu primești pietrele gratuite sau puterile, videoclipurile nu funcționează și pietrele gratuite nu intră în banca ta
Super joc
5 minute
Este foarte distractiv pentru cei care fac strategie
Destul de decent
Ок
Jos
Îmi place până acum
imi place
Nu se acordă stele pentru upgrade-uri. Trebuie să fie un bug. Am evaluat la 2 stele acum a scăzut la 1. Suportul este inutil. Le-a explicat bug-ul și nici măcar nu înțeleg despre ce vorbești. Chiar și capturi de ecran trimise. Am o mulțime de stele, dar nu pot îmbunătăți niciun turn. Acum, de asemenea, că am peste 2000 de pietre prețioase și am achiziționat eroul, acesta nu poate fi folosit în joc. De asemenea, jocul este atât de stupid încât este cu adevărat plictisitor.
Meh.
Talentat!
Divertisment bun