Post by fitvipopate on Mar 9, 2022 15:39:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cube Escape: Theatre ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cube Escape: Theatre IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja daugiau taškų ▞▞▞
▞▞▞ Cube Escape: Theatre 2022 version ▞▞▞
Visiškai šlykštu ir nejautri, kad įdėtum vaisių į tualetą, kad surastum, ir kad tai padarytum be įspėjimo. Jūs tai padarėte, kad aiškiai žinotumėte konotacijas. Iki šio momento žaidžiau jūsų žaidimus. Visiškai niekingas.
Puiki žaidimų serija. Būtų penkios žvaigždės, jei kartais nesugestų svarbūs patarimai. Mėgstu šiuos žaidimus ir tikiuosi pamatyti dar daugiau.
Tiesą sakant, tai kokybiškas žaidimas. Taigi 2-oji žvaigždė. Tačiau tikrasis turinys yra blogas ir niekada nebuvo reklamuojamas. Kūdikio vaisius naudojamas kaip svarelis. Prigėręs nusižudė, kad patektų į jo kaukolę...Netyčia uždėjau kiaušinį ant gręžimo vamzdžio ir niekada negalėjau jo susigrąžinti. Viskas, ką galėjau padaryti, tai iš naujo nustatyti žaidimą. Pataisykite tai.
Įdomus
Paprastai jūsų žaidimams skirčiau 5 žvaigždutes, bet tai tikrai toli. Vaisius iš tualeto? Žmogus šauna sau per galvą, o jam tiesiog į smegenis?! Ištryniau jį ir net nepasivarginau paleisti likusios dalies. Jūs negalite daryti šių dalykų. Atsiprašau, bet tai tiesiog peržengė ribą, kurios neturėtumėte peržengti. Daugelis moterų kenčia nuo persileidimo ir tai... tiesiog nėra puiku, jūs turėtumėte tai įtraukti į žaidimą. Nemanau, kad po šios siaubingos patirties žaisiu kokius nors žaidimus
Geras žaidimas, įdomu žaisti. Man patinka žinoti šios žaidimų serijos tvarką.....ar kas nors gali man padėti. Puikus žaidimas, jį sunku nulaužti, bet būsite priklausomi
Cube Escape: Theatre Dobrodružné jjb
Norisi patikti, bet ne
Gera, bet labai trumpa istorija
Puikus epizodas, daug smagių ir įtaigių galvosūkių, kuriuos buvo sunku išspręsti ir kuriuos buvo malonu išspręsti.
Aaaaaaaaaaaaaweeeeeeeeeeeeeeeeeeome
Uhhh... hmmmm??? Keista. Visai jokio siužeto. Vienvietis kambarys. 6 scenos scenoje. Netgi makabriškesnė nei Samara, Seasons ir Lake. Smurtas ir kraujas. Jei jus suveikia... nežaiskite šio (persileidimo ar savižudybės). Peršokti išgąsčio akimirką. Dėlionės buvo sudėtingos. Nepamirškite ne tik bakstelėti, bet ir vilkti bei trinti, jei žaidžiate su jutikliniu ekranu. Fortepijoninis galvosūkis buvo stebinantis ir įdomus (nepamirškite bakstelėti savo dueto partnerę arba jos užimtą vietą, kad galėtumėte perkelti galvosūkį).
Tiesiog nuostabūs, surūdiję ežero žaidimai, jūsų nuotaika yra tokia jaudina ir jaudinanti, man patinka visi jūsų žaidimai, o šis buvo tiesiog nuostabus...
Geras. Patiko galvosūkiai. Viskas susijungia
Gana gražus, priverčia naudotis galva. Užstrigo porą kartų.
Nežinau, ar taip atsitinka kiekvienam vartotojui, bet mano mobilusis telefonas vis paleidžiamas iš naujo, kai žaidžiu žaidimą. Iki 3-iojo paleidimo viskas sekėsi gerai, bet staiga 4-ajame paleidime, kai pradedu žaisti, telefonas paleidžiamas iš naujo. Pataisykite tai.
Įdomus žaidimas!, kaip ir istorija, meno stilius, viskas!
„Cube Escape“ yra puiki žaidimų serija Rusty Lake visatoje, visada šiek tiek per daug savita, bet galiausiai teikianti pasitenkinimą
puikus žaidimas, nors aš norėčiau, kad jis būtų šiek tiek ilgesnis, bet viskas gerai, nes yra ir kitų kubo pabėgimo žaidimų
Puikus žaidimas, bet pabaigus vakar ir pradėjus iš naujo šiandien, visas mano progresas buvo iš naujo nustatytas ir aš turiu pradėti visiškai iš naujo? Ne, ačiū, neverta tai kartotis, pašalinta.
Oho. Kaip tai vertinama aukštai? Nuobodu, lėta ir ne intuityvi.
Koncepcija gera. Keli ekranai turi juodo ekrano gedimą😣
Labai įdomus ir sudėtingas, bet ne itin sunkus, kurio negalėtumėte išspręsti.
Book of Ra™ Deluxe Slot Kazino thpz
Cube Escape: Theatre Nuotykių dzg
Atsisiunčiau ir man patinka šis žaidimas, bet problema yra ta, kad fonas yra juodas ir kartais nerandu įkalčių, pataisykite ją
Šis žaidimas yra fantastiškas, istorija yra tokia paslaptinga ir šauni. Mįsles spręsti smagu, o grafika tikrai estetiška.
Įdomus baisus pabėgimo žaidimas
Puiki patirtis, tq šiam žaidimui😊
Kažkaip sunku. Kelis kartus reikia žiūrėti eiseną. Ar visi kubo pabėgimo žaidimai susijungia vienas su kitu?Jei taip, koks pirmasis?
Aš skirčiau 5 žvaigždutes, bet baigėsi, ir dėl to liūdna, todėl praradau žvaigždę...
kodel avarija??
Kartais tai buvo gana sunku. Visai intriguojantis.
Puikūs žaidimai...Nežaidžiau jų tinkama tvarka, bet rekomenduoju. Nors vis tiek smagu!
Baigė. Deja, žaidimas yra šiek tiek sutrikęs. Visur buvo juodas trikdantis ekranas, kuris gali turėti įtakos žaidimui. Kol kas žaidimas tikrai geras. Ir kodėl jis atrodo senas, nors jam tik 16 metų? Aš baigiau gimtadienį anksčiau ir jam buvo 9 metai 1965 m., o teatras buvo 1971 m., taigi, praėjus 6 metams po jo gimtadienio, jis atrodo senas. Jam neatrodo 16 metų.
Blogiausias žaidimas. Grafika bloga ir visur trikdo. Vis užstringa.
Labai smagu ir sudėtinga. Rekomenduoju žaisti visas kubo pabėgimo žaidimų serijas
Na, aš nežinau, ar tai aš, mano telefonas ar programa, bet atrodo, kad negaliu bendrauti su daiktais. Atsijungs ir vėl įjungs, pažiūrės, kas atsitiks.
Man labai patiko šis žaidimas, tik norėčiau, kad jo būtų daugiau. Būtų buvę puiku, jei ji būtų ilgesnė, kad galėčiau žaisti toliau.
Man tai patiko. Sudėtinga, bet išsprendžiama. Man jokių nesklandumų nebuvo
tai labai malonus žaidimas, bet jūs turite būti labai protingas
malonu
Personažai įdomūs, aplinka – fortepijono baras! Siužetas apima savižudybę, specialieji efektai yra vaizduotės. Ypač patiko širdelė po kriaukle, vaisius tualete ir iškreiptas paukštis.
Tikrai geras...tik kartais, kai užuominos į kitą būna per daug paslėptos
Gražus ir iššaukiantis
Iki šiol man patiko visi žaidimai, bet šis tiesiog neveikia??!?! Bandau jį atidaryti, mano ekranas sekundei pasidaro juodas ir įjungiamas gulsčiai, tarsi žaidimas tuoj prasidės, bet kitą akimirką jis grąžina mane į pagrindinį ekraną. Bandžiau jį pašalinti ir vėl įdiegti kokius 4 kartus, iš naujo paleidau telefoną ir nieko. Vis dar tas pats. Ką aš galiu padaryti šioje situacijoje?
žaidimas labai stringa
Ir nebuvo jokios pamokos, kuri parodytų man, kaip tai žaisti !!!!!!!!!!!!!!
Didinga patirtis laukia, kol bus atrasta. Tai labai fantastiškas žaidimas! Smagu susitikti ir dalyvauti „Rusty Lake“ žaidimuose, tikrai lauksime daugiau!