Post by petmahafdustle on Feb 4, 2022 17:35:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid suurendavad võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
Sõltuvust tekitav
See mäng ei lase sind läbi, kui tahad minna pitsa tasemele😠😠
tavaline probleem mängudega nüüd kliendid toooo slooow not enuff kalliskive on vähe ja need on liliga raskemaks tehtud mängu manipulatsioonides nii kurb nüüd liigun edasi
Mulle meeldib see mäng!
Pole paha mäng
Mulle ei meeldi, kui mind sunnitakse kasutama võimendusi, saan aru kalliskividega ostmisest, aga kui ma seda tegelikult tahtsin või vajan. Ma teeksin seda Parandage see, kus saab ilma jõuta edasi minna
See on päris lõbus
Mulle meeldib see mäng, kuid võimendused on kulukad ja te ei saa jätkamiseks piisavalt kalliskive (ma ei kavatse vaadata 30-sekundilist 2 kalliskivi reklaami, tehke sellest 30 kalliskivi ja ma vaatan) Mul on palju münte miks ma ei saa müntidega booste osta?? Kui need asjad muutuvad, annan kõrgema hinnangu
See on väga hea mäng. See paneb sind mõtlema ja paneb proovile, kui kiiresti saad toidutellimuse kätte. Nüüd annan neile 3, sest nad petavad, kui jõuate 15. klahvini. Nad soovisid, et prooviksite ikka ja jälle uuesti, kui teil on saada vaid 1 😤. Keeldud uue restorani hankimisest 😬. Muul juhul tahaksin selle tagasi viia 5-le.
Ma armastan seda mängu! See on super hämmastav mäng!
Mulle väga meeldib see mäng... esimest korda mängides installin selle mängu arvustuste bcz❤️❤️
Armastusmäng Armastusmäng
See on lõbus ja lihtne
Siiani on olnud lõbus.
Ma lähen tagasi esimesele tasemele, kui ma mängu mitu tundi ei mängi
päris kena ja lihtne mäng siiani, kuid laadimine võtab kaua aega
Keskmine
See on väga tore mäng
Vaevalt jõuame teise restorani ja oleme sunnitud kasutama erilisi liigutusi, tundma stressi. Desinstallimine, seal on rohkem mänge, mis häirivad seda.
Alina
Ok see on tore
Ma tõesti naudin seda mängu, olen seda mänginud juba aasta ja olin juba mänginud kolmes uues maailmas, kuid olen ummikus järgmises maailmas ja see ütleb alati, et varsti tuleb nüüd, et ma pean desinstallima
Ma armastan seda mängu.. väga sõltuvust tekitav, kuid alustades seisan silmitsi probleemidega. Ma mõtlen, et alustamine võtab palju aega. Mõnikord laadib see mitu minutit, kuid ilma alustamiseta. Ma tahan lihtsalt, et see viga parandataks. Muidu mäng raputab!
mulle see mäng ei meeldi..
Pole päris see, mida otsisin, aga muidu on kõik korras
Evil Nun: Horror at School ארקייד auvu
Jää
Kui kaua olete sõõrikutel?
see läheb aina raskemaks ja see on see, mida ma naudin
Okei
See on kõige hullem. Alguses hea, kuid see muutub vanaks, kui kustutab teie ajalugu pidevalt. Kui soovite edusamme, ärge seda alla laadige
Suurepärane mäng, kuid peaaegu võimatu võita, et järgmisele tasemele jõuda. Isegi kui kulutate raha, ei võimalda mäng teil edu saavutada.
Just sellistest mänguarendajatest ma räägin! Olen kokandusmängude suurim fänn ja otsin alati UUSI toiduvalmistamismängude rakendusi. MA LEIDSIN SELLE TÄIUSLIKU 4 MINU! "Hullurestoranil" on ülikiired allalaadimised, taskukohased võimalused kalliskivide ja müntide hankimiseks, suurepärane realistlik graafika ja väljakutseid pakkuvad tasemed. Loodan, et jään selle mängu juurde pikaks ajaks! Suurepärane töö, poisid!
Nc
See on okei